Kontoöversikt

Introduktion

Du hittar sidan via din personliga profil -> Mitt TimeLog-konto -> Kontoöversikt.

Endast användare med tillgång till Mitt TimeLog-konto kan se denna information.
Du kan koppla Mitt TimeLog-konto till en behörighet i Systemadministration -> Medarbetare -> Behörighet- och rättighetsnivåer.

Beskrivning

Du kan se följande information:

• Vilken utgåva av TimeLog som du använder
  • Hur många aktiva användare du har i TimeLog just nu och om du behöver köpa licenser till dem
  • Hur mycket du betalar per månad med nuvarande inställningar
  • Tidpunkt när du mottog senaste faktura och om du har obetalda fakturor
  • När nästa faktura kommer skickas

Om du behöver fler licenser eller vill se dina betalda fakturor ska du klicka på de två länkarna i översikten.