Kontooverblik

Introduktion

Du finder siden via din personlige profil-> Min TimeLog-konto-> Kontooverblik.

Det er kun brugere med adgang til Min TimeLog-konto, som har adgang til at se disse oplysninger.
Du kan knytte Min TimeLog-konto til en rolle under Systemadministration -> Medarbejdere -> Rolle- og rettighedsstyring.

Beskrivelse

Du kan se følgende oplysninger:

• Hvilken udgave af TimeLog, som du benytter
  • Hvor mange aktive brugere du har i TimeLog lige nu, og om du mangler at købe licenser til dem
  • Hvor meget du betaler per måned baseret på dine nuværende indstillinger
  • Hvornår du har modtaget seneste faktura, og om du har ubetalte fakturaer
  • Hvornår du modtager næste faktura

Hvis du mangler licenser eller vil se dine betalte fakturaer, kan du klikke på de to links i overblikket og komme hen til de tilhørende sider.