Ny justering i flera medarbetares lönekonton

Introduktion

I Löneadministrationen kan du justera flera medarbetares lönekonton på en gång.

Beskrivning

Överst väljer du vilket datum justeringen ska gälla från.

I textfältet Timmar lägger du till antal timmar som du vill justera lönekontot med. Om du vill ta bort timmar sätter du ett minustecken (-) framför. Formatet kan även gälla dagar; principen är den samma.

I kommentarsfältet kan du ev. lägga till en text som förklarar orsaken till justeringen. Den kan vara till nytta både för dig och din medarbetare om ni i efterhand vill gå tillbaka och hitta information om varför justeringen gjordes. Kommentarer ses i den personliga lönetidsspecifikationsrapport.

Slutligen trycker du på knappen Spara.

Särskilda anteckningar

Om du vill göra en justering för en enskild medarbetare, kan du använda hamburgermenyn som du ser till höger om medarbetarens namn.