Administrér licenser

Introduktion

Du finder siden via Systemadministration -> Min TimeLog-konto -> Administrér licenser.

Det er kun brugere med adgang til Min TimeLog-konto, der kan se denne information.
Du kan knytte Min TimeLog-konto til en rolle under Systemadministration -> Medarbejdere -> Rolle- og rettighedsstyring.

Beskrivelse

Her kan du administrere antallet af licenser i dit abonnement. Du kan altid se, hvor mange licenser du har købt i abonnementsperioden, og hvor mange ledige licenser du har til nye brugere. Her kan du ændre antallet af licenser for den næste betalingsperiode, hvis du får færre brugere.

Siden er delt op i to sektioner: Alle licenser og Tilkøbsmodullicenser.

Alle licenser

Du ser dine licenser i tre forskellige sektioner:

• Licenser: Få et overblik over de brugerlicenser, du har behov for til dine medarbejdere
  • Tilkøbsmoduler: Få et overblik over de licenser, du har behov for til specifikke moduler, fx Microsoft Outlook eller TimeLog CRM
  • Integrationer: Få et overblik over de gebyrer, du betaler for integrationer som fx Business Central eller Visma Admin

Du kan dermed se, hvor mange licenser du gør brug af ud af det samlede antal licenser, som du har købt for denne abonnementsperiode.

Bemærk: Hvis du bruger Business Central, Visma Admin, NAV, TimeLog MLE eller ressourceplanlæggeren, ser du brugerlicenser under Licenser. De følger antallet af standardlicenser, som du køber.

Køb licenser

Du skal bruge en licens per medarbejder, som du opretter i TimeLog. Hvis du aktiverer nye brugere uden ledige licenser, markeres det med rødt. Du har derefter syv dage til at købe ekstra licenser, ellers bliver brugeren/brugerne deaktiveret igen.

1. Klik på blyanten for at redigere
  2. Ændr antallet af licenser
  3. Klik Bekræft for at godkende ændringen

Det kan tage et par minutter efter godkendelse, før du kan se ændringen af dine licenser. Fakturaen for de købte licenser vil tage udgangspunkt i restperioden af din indeværende betalingsperiode.

Ved næste betalingsperiode vil du automatisk få en faktura for det samlede antal købte licenser.

Nedjuster antallet af licenser for næste betalingsperiode

Ved du, at du kommer til at have færre eller flere brugere ved næste betalingsperiode, kan du altid nedjustere antallet af licenser manuelt.

1. Klik på blyanten for at redigere
  2. Ændr antallet af licenser
  3. Klik Bekræft for at godkende ændringen

Der skal være minimum 1 licens. Ønsker du at nedjustere til 0 licenser, så kontakt support@timelog.dk for at opsige dit abonnement.

Det er vigtigt, at du gør dette inden næste betalingsperiode starter, da det er dit ansvar, at du har det antal licenser, som du har brug for. Din nedjustering sker automatisk, når dit abonnement bliver faktureret næste gang.

Har du nedjusteret til færre licenser, end du har brugere, så vil de sidst oprettede brugere automatisk blive deaktiverede efter syv dage, medmindre du køber nye licenser. Husk, at du skal deaktivere brugerne på deres medarbejderkort, når du nedjusterer antallet af licenser.

Du modtager en bekræftelse på e-mail, når du køber eller nedjusterer licenser. Derudover vil det også fremgå i handlingsloggen, som du finder i menuen til venstre.

Hvis du har nedjusteret antallet af licenser til næste abonnementsperiode, og herefter køber flere licenser, så vil antallet af licenser til næste abonnementsperiode automatisk blive justeret til antallet af købte licenser. Hvis du stadig ønsker at nedjustere antallet af licenser til næste periode, så skal du justere dette igen.

Tilkøbsmodullicenser

Du får det fulde overblik over de tildelte licenser og kan se, hvilke medarbejdere de tilhører.

I søgefeltet kan du søge på alt i tabellen. Du kan også vælge et specifikt modul i drop down-menuen og få et detaljeret overblik.

Du kan tilføje og fjerne tilkøbsmoduler ved at justere antallet af licenser under Alle licenser.