Självkostnadsgrupper för anställda

Introduktion

Du ställer in självkostnadsgrupperna i Systemadministration -> Ekonomi -> Självkostnadsgrupper för anställda.

Systemet behöver dem för kostnadsberäkningen av dina anställdas tidsrapportering.

Beskrivning

Filter

Högst upp på sidan finns det filter med vilka du kan välja att se aktiva, inaktiva eller alla självkostnadsgrupper för anställda. Standard är att bara se de aktiva grupperna i listan. Klicka på Visa för att se dina grupper i listan nedan.

Skapa ny kostnadsgrupp för anställda

1. Klicka på Ny självkostnadsgrupp för anställda.
  2. Skriv in Namn.
  3. Skriv in Belopp.
  4. Klicka på Spara.

När du har ställt in självkostnadsgrupper för anställda kan du välja en grupp och justera kostnaden för varje enskild anställd via anställningskorten.

Underhålla självkostnadsgrupper för anställda

1. Klicka på Namn eller pennan för att redigera.
  2. Ändra Namn eller Belopp.
  3. Klicka på Spara.

När du gör en ändring får du en fråga från systemet om du vill uppdatera alla medarbetare i självkostnadsgruppen. Om du klickar på Avbryt görs inga ändringar på medarbetare. Om du klickar på OK uppdateras alla medarbetare i självkostnadsgruppen.