Projektfakturering

Introduktion

Gör din standardkonfiguration för projektfaktureringen i Systemadministration -> Projekt -> Projektfakturering.

Beskrivning

Projektets fakturainställningar styr vilka texter som används på fakturor som skapas på projektet. Här bestämmer du även vilken prismodell som får användas på era projekt.

Konfiguration

Du kan aktivera och avaktivera funktioner:

• Faktureringsinställningar
    • Visa avtal: Välj vilken prismodell dina medarbetare ska kunna välja
    • Visa kryssrutan Fakturerbar som standard: Avgör om fältet alltid ska vara tillgängligt
    • Visa kryssrutan Fakturerbar: Välj om dina medarbetare ska kunna markera utgifter, kilometerersättning och tid på aktiviteter som fakturerbara
    • Lås betalningsplanens faktureringsdatum till fast prisaktivitetens slutdatum: Om du t.ex. har 30 september som slutdatum anges det även som datum på din faktura
  • Standardtexter på projektfakturor
    • Visa Standardtexter i rubriker och meddelanden: Bocka för kryssrutan för att visa det i faktureringsinställningarna
    • Standardrubrik: Ange den text du vill ha som rubrik på dina projekt
    • Standardmeddelande: Ange den text du vill ha som standardmeddelande på dina projekt

Du kan använda de här taggarna <#ProjectName#> och <#ProjectNo#> i dina texter. De ersätts av det faktiska projektnamnet och projektnumret när du skapar en faktura.

Klicka på Spara när du är färdig med att redigera dina inställningar.