Projektfakturering

Introduktion

Lav din standardopsætning for projektfaktureringen i Systemadministration -> Projekter -> Projektfakturering.

Beskrivelse

Projektets fakturaindstillinger styrer, hvilke tekster der anvendes på fakturaer genereret på projektet. Du bestemmer også her, hvilke afregningsmodeller der må bruges på jeres projekter.

Opsætning

Du har mulighed for at aktivere og deaktivere funktioner:

• Faktureringsindstillinger
    • Vis kontrakter: Vælg hvilke afregningsmodeller, dine medarbejdere skal have mulighed for at vælge
    • Vis afkrydsningsfeltet Fakturerbar som standard: Bestemmer om feltet altid skal være tilgængeligt
    • Vis afkrydsningsfeltet Fakturerbar: Vælg om dine medarbejdere kan markere udgifter, kørselsregistreringer og tid på opgaver som fakturérbar
    • Lås betalingsplanens faktureringsdato til fastprisopgavens slutdato: Hvis du fx har 30. september som slutdato, bliver den også sat som dato på din faktura
  • Standardtekster på projektfakturaer
    • Vis Standardtekster i overskrifter og beskeder: Markér afkrydsningsfeltet for at få det vist i faktureringsindstillingerne
    • Standardoverskrift: Indtast den tekst, som du ønsker at have som overskrift på dine projekter
    • Standardbesked: Indtast den tekst, som du ønsker at have som standardbesked på dine projekter

Du kan benytte følgende tags <#ProjectName#> og <#ProjectNo#> i dine tekster. De vil blive erstattet af det faktiske projektnavn og projektnummer, når du opretter en faktura.

Klik på Gem, når du er færdig med at redigere din opsætning.

Specielle bemærkninger

Du kan benytte følgende tags <#ProjectName#> og <#ProjectNo#> i dine tekster. De vil blive erstattet af det faktiske projektnavn og projektnummer, når du opretter en faktura.