Ny kontaktperson

Introduktion

TimeLogs kartotek över kontaktpersoner gör det möjligt att hålla styr på personer som har en relation till din verksamhet. Kontaktpersoner används t.ex. i projekt och på fakturor där man kan ange en kontaktperson till den kund som projektet/fakturan gäller.

Beskrivning

Upprätta en ny kontaktperson

• Klicka på Kunder och +Ny kontaktperson.
  • Skriv Förnamn och Efternamn på den nya kontaktpersonen.
  • Ange Kundansvarigen till kontaktpersonen. Kundansvarigen är typsikt den medarbetare på ditt företag som är ansvarig för kontakten med kunden.
  • Välj den Kund som kontaktpersonen är knuten till.
  • Fyll ut Kontaktuppgifter med den korrekta informationen.
  • Klicka på knappen Spara eller Spara och ny för att spara upplysningarna och fortsätta att skapa ännu en kontaktperson.
  • Efter att kontaktpersonen upprättas kan man välja en person som kontaktpersonen ska Rapportera till, t.ex. kontaktpersonens överordnad. Detta gör det möjligt att se sambandet mellan kontaktperson och kund. Lägg märke till att detta först kan tillföras efter att den nya kontaktpersonen är sparad.
Senast uppdaterad 24 maj 2023

Kundhantering