TimeLog-ansvarig

Introduktion

Du hittar sidan via din personliga profil -> Mitt TimeLog-konto -> TimeLog-ansvarig.

Endast användare med tillgång till Mitt TimeLog-konto kan se denna information.
Du kan koppla Mitt TimeLog-konto till en behörighet i Systemadministration -> Medarbetare -> Behörighet- och rättighetsnivåer.

Beskrivning

Vad är en TimeLog-ansvarig?

En TimeLog-ansvarig person får viktig information som rör ert TimeLog-konto, t.ex. releaser, evenemang och planerade driftavbrott. Du kan ha hur många TimeLog-ansvariga du vill, men det måste finnas minst en.  Vi rekommenderar att du lägger till två eller fler ansvariga beroende på ditt företags storlek. Vi gör detta för att se till att du får viktig information, t.ex. under semestertider.

Ändra TimeLog-ansvarig

1. Klicka på Lägg till ansvarig
  2. Välg användara
  3. Välj vilken behörighet den anställda har i företaget
  4. Klicka på Spara

Sedan ser du medarbetaren i listan.

Här kan du också radera anställda genom att klicka på soptunnan om de inte längre ska vara TimeLog-ansvariga.

Du kan när som helst se vilka ändringar som gjorts för ditt abonnemang åtgärdsloggen, som du hittar i menyn till vänster.