TimeLog-ansvarlige

Introduktion

Du finder siden via din personlige profil -> Min TimeLog-konto-> TimeLog-ansvarlig(e).

Det er kun brugere med adgang til Min TimeLog-konto, som har adgang til at se disse oplysninger.
Du kan knytte Min TimeLog-konto til en rolle under Systemadministration -> Medarbejdere -> Rolle- og rettighedsstyring.

Beskrivelse

Hvad er en TimeLog-ansvarlig?

Den TimeLog-ansvarlige modtager besked om vigtig information om din TimeLog-konto, fx releases, events og planlagt nedetid. Du kan have så mange TimeLog-ansvarlige, som du har lyst til, og der skal være mindst én. Vi anbefaler, at du indsætter to eller flere, alt efter din virksomheds størrelse. Det gør vi, så I kan sikre, at I er informerede, hvis der fx kommer vigtig information i ferieperioder.

Tilføj TimeLog-ansvarlig

• Klik på Tilføj ansvarlig
  • Vælg en bruger
  • Vælg den rolle, som medarbejderen har i virksomheden
  • Klik på Gem

Derefter ser du medarbejderen i listen. Her kan du også slette medarbejdere ved at klikke på skraldespanden ud for navnene, hvis de ikke længere skal fungere som TimeLog-ansvarlige.

Du kan altid se alle ændringer ift. dit abonnement i handlingsloggen, som du finder i menuen til venstre.