Kontoöversikt

Introduktion

Här får du en snabb överblick över ditt konto hos oss.

Beskrivning

Du kan se följande information:

• Vilken utgåva av TimeLog som du använder
  • Hur många aktiva användare du har i TimeLog just nu och om du behöver köpa licenser till dem
  • Hur mycket du betalar per månad med nuvarande inställningar
  • Tidpunkt när du mottog senaste faktura och om du har obetalda fakturor
  • När nästa faktura kommer skickas

Ändra TimeLog-ansvarig

TimeLog-ansvarig person får viktig information som rör ert TimeLog-konto, t.ex. releaser, evenemang och planerade driftavbrott. Du kan ha hur många TimeLog-ansvariga du vill, men det måste finnas minst en.

Välj en ny ansvarig genom att välja medarbetare och behörighet i drop-down menyerna och klicka sedan på OK. Sedan ser du medarbetaren i listan nedan. Här kan du även ta bort medarbetare om de inte längre ska vara TimeLog-ansvariga.

Särskilda anteckningar

Våra avtalsvillkor samt din orderbekräftelse finns alltid tillgängliga längst ner på sidan.

Endast användare med tillgång till Mitt TimeLog-konto kan se denna information.
Du kan koppla Mitt TimeLog-konto till en behörighet i Systemadministration -> Medarbetare -> Behörighet- och rättighetsnivåer.

Du kan när som helst se vilka ändringar som gjorts för ditt abonnemang i aktivitetsloggen, som du hittar i menyn till vänster.