Kontooverblik

Introduktion

Her får du et hurtigt overblik over din konto hos os.

Beskrivelse

Du kan se følgende oplysninger:

• Hvilken udgave af TimeLog, som du benytter
  • Hvor mange aktive brugere du har i TimeLog lige nu, og om du mangler at købe licenser til dem
  • Hvor meget du betaler per måned baseret på dine nuværende indstillinger
  • Hvornår du har modtaget seneste faktura, og om du har ubetalte fakturaer
  • Hvornår du modtager næste faktura

Skift TimeLog-ansvarlig

Den TimeLog-ansvarlige modtager besked om vigtig information om din TimeLog-konto, fx releases, events og planlagt nedetid. Du kan have så mange TimeLog-ansvarlige, som du har lyst til, og der skal være mindst én.

Du vælger en ny ved at vælge medarbejder og rolle i drop down-menuerne og klikke på OK. Derefter ser du medarbejderen i listen nedenfor. Her kan du også slette medarbejdere, hvis de ikke længere skal fungere som TimeLog-ansvarlige.

Specielle bemærkninger

Det er altid muligt at se vores handelsbetingelser samt din ordrebekræftelse nederst på siden.

Det er kun brugere med adgang til Min TimeLog-konto, som har adgang til at se disse oplysninger.
Du kan knytte Min TimeLog-konto til en rolle under Systemadministration -> Medarbejdere -> Rolle- og rettighedsstyring.

Du kan altid se alle ændringer ift. dit abonnement i handlingsloggen, som du finder i menuen til venstre.