Basic Plus features

Introduktion

På denna sida väljer du den funktion eller process som du vill aktivera i ditt Basic Plus-abonnemang.

Du kan när som helst ändra ditt val.

Beskrivning

Markera vald feature genom att klicka på cirkeln framför texten.

Läs mer om den specifika funktionen/processen genom att klicka på Läs mer till höger på varje rad. Här kommer det även stå var i systemadministrationen du kan göra ytterligare inställningar av den valda funktionen.

Särskilda anteckningar

Du kan endast välja en av de funktioner/processer som listas på sidan. Om du vill ha fler funktioner, kan du uppgradera till en Advanced-lösning.

Kontakta info@timelog.dk för mer information.