Basic Plus features

Introduktion

På denne side vælger du den feature eller proces som du vil aktivere i dit Basic Plus abonnement.

Du kan altid ændre dit valg, hvis du får behov for det.

Beskrivelse

Markér den valgte feature ved at trykke på cirklen ud for teksten.

Du kan læse mere om den enkelte feature/proces ved at trykke på Læs mere ude til højre på hver linje. Her vil også stå, hvor du skal gå hen for yderligere indstillinger i systemadministrationen til den valgte funktion.

Specielle bemærkninger

Du kan kun vælge én af de features/processer, som er angivet på siden. Ønsker du flere funktioner, så kan du opgradere til en Advanced-løsning.

Kontakt info@timelog.dk for mere information.