Flyt timer

Introduktion

Du finder rapporten i menuen under Projekter. Du bruger den til at flytte en eller flere tidsregistreringer fra ét projekt til et andet.

Beskrivelse

Rapportvisning

• Vælg de ønskede filtre under Visning.
  • Under Visningsmuligheder kan du vælge, hvilke ekstra data du ønsker vist i rapporten.

Flyt timer

I rapporten kan du se tidsregistreringer indenfor det valgte filter med angivelse af, hvilket projekt og opgave registreringen er lavet på.

• I kolonnen Nyt projekt/opgave vælger du, hvilket projekt og opgave du ønsker at flytte registreringen til.
  • Klikker du på Split til højre for linjen har du mulighed for at splitte registreringen mellem to projekter/opgaver.
  • Tryk Gem når du er færdig med at flytte timer.

Specielle bemærkninger

Du kan ikke flytte timer til projekter, der er AfsluttetArkiveret eller Annulleret eller opgaver der har status Afsluttet.