Flyt timer

Introduktion

Du bruger rapporten til at flytte en eller flere tidsregistreringer fra ét projekt til et andet.

Beskrivelse

Rapportvisning

  • Vælg de ønskede filtre under Visning.
  • Under Visningsmuligheder kan du vælge, hvilke ekstra data du ønsker vist i rapporten.

Flyt timer

I rapporten kan du se tidsregistreringer indenfor det valgte filter med angivelse af, hvilket projekt og opgave registreringen er lavet på.

  • I kolonnen Nyt projekt/opgave vælger du, hvilket projekt og opgave du ønsker at flytte registreringen til.
  • Klikker du på Split til højre for linjen har du mulighed for at splitte registreringen mellem to projekter/opgaver.
  • Tryk Gem når du er færdig med at flytte timer.

Specielle bemærkninger

Du kan ikke flytte timer til projekter, der er AfsluttetArkiveret eller Annulleret eller opgaver der har status Afsluttet.

Sidst opdateret 11 jun 2020