TimeLog Tracker-applikationer

Introduktion

Med TimeLogs Tracker-appar kan du snabbt och enkelt tidrapportera utan att att använda själva TimeLog, t.ex. via din smartphone när du reser.

Beskrivning

TimeLog Tracker-apparna finns i fyra versioner just nu. En för Windows- och Mac OS-datorer, en för iPhone, en för Android-telefoner och en för Microsoft Outlook.

Här under hittar du användarvägledningar för just den Tracker-app som du vill använda.

Desktop

Installation

Rapportera tid

Ändra tidrapporteringar

Du kan också välja att använda tidtagaruret direkt i tidrapporten.

iPhone & Android

FAQ

Outlook

Installation och konfigurering av Outlook-integration

Senast uppdaterad 06 dec 2018