TimeLog Tracker-applikationer

Introduktion

Med TimeLogs Tracker-applikationer kan du nemt registrere din tid uden at have TimeLog åbent, eller på farten med din telefon.

Beskrivelse

TimeLog Tracker applikationerne findes i dag i fire versioner. En til Windows- og Mac OS-computere, en til iPhones, en til Android-telefoner og en til Microsoft Outlook.

Nedenfor kan du finde brugervejledninger på lige den Tracker applikation du ønsker at bruge.

Skrivebord

Installation

Registrering af tid

Rettelse af tidsregistreringer

iPhone & Android

FAQ

Microsoft Outlook

Installation og opsætning

Specielle bemærkninger

I denne video viser vi, hvordan du bruger stopuret, når du registrer tid.

Sidst opdateret 26 jun 2019