Vores kunders feedback er altafgørende for os

Hos TimeLog kommer vores kunder i første række.

Alle vores kunder modtager en kundetilfredshedsundersøgelse to gange om året, så vi kan få din feedback på, hvordan vi kan forbedre TimeLog, og hvad vi skal udvikle på næste gang.

Vi tror på, at et stærkt samarbejde mellem os og vores kunder er vejen til det bedste TimeLog-system. Derfor bruger vi rigtig meget tid på at indsamle, læse og besvare hver enkelt kundebesvarelse. Alt sammen for at give dig det bedste TimeLog-system, der hjælper dig med at udføre dit arbejde på den mest effektive måde.

Kundetilfredshedsundersøgelsen er din chance for at give os din ærlige mening om TimeLog, og den vil vi rigtig gerne have.

Øget fokus på brugervenlighed og stabilitet

Vores seneste kundetilfredshedsundersøgelser viser, at vores kunder ønsker et mere brugervenligt og stabilt TimeLog. Derfor bliver størstedelen af kapaciteten i vores udviklingsafdeling brugt på at forbedre systemets stabilitet og brugervenlighed.

"Vores kunder er TimeLog-eksperterne. De sidder med produktet til daglig og ved, hvor der er plads til forbedring i systemet. Kun med deres hjælp kan vi nå vores målsætning om at blive verdens bedste PSA-software" - Christoffer Lanstorp, Head of Product Management

Features udviklet på baggrund af kundetilfredsheds-undersøgelser

Systemadministratorens ændringer slår igennem med det samme
På baggrund af vores kunders feedback i kundetilfredshedsundersøgelserne har vi fx forbedret systemet, så systemadministratorens ændringer i roller, privilegier og sider slår igennem med det samme. Førhen var det nødvendigt at logge ud og ind i TimeLog for at se ændringerne.

Forbedret timeseddelsvisning
Et andet eksempel er vores nye kompakte timeseddelsvisning, som vi også har udviklet på baggrund af jeres feedback i vores kundetilfredshedsundersøgelser.

Den fungerer som et alternativ til standardtimesedlen, men er blot blevet mere overskuelig, da vi har ændret designet og fjernet en masse tom plads efter ønske fra rigtig mange af vores kunder.

Mere overskuelig timeprishåndtering
Et tredje eksempel er vores nye timeprishåndtering, som vi arbejder på at gøre bedre disse dage. Her har vores kunder givet udtryk for, at den nuværende er for svær at forstå og ufleksibel.

Med din besvarelse kan du hjælpe os med at forbedre systemet yderligere. Vi er på en rejse mod et mere brugervenligt og stabilt TimeLog, og vi håber, at du har lyst til at være med på den, så vi kan give dig det bedste og mest brugervenlige TimeLog-system.