TimeLog Tracker-applikationer

Introduktion

Med TimeLogs Tracker-appar kan du snabbt och enkelt tidrapportera utan att att använda själva TimeLog, t.ex. via din smartphone när du reser.

Beskrivning

TimeLog Tracker-apparna finns i fyra versioner just nu. En för Windows- och Mac OS-datorer, en för iPhone, en för Android-telefoner och en för Microsoft Outlook.

Här under hittar du användarvägledningar för just den Tracker-app som du vill använda.

Desktop

Rapportera tid

TimeLog Mobile for iPhone & Android

FAQ

Ladda ner appen nu:

iPhone

Ladda ner appen för iPhone

Android

Ladda ner appen för Android

Outlook

Installation och konfigurering av Outlook-integration

Skicka in tidrapporter från Desktop tracker

Du kan stänga din veckovisa tidrapport i Desktop Tracker genom att klicka på pilen i det övre högra hörnet.

Särskilda anteckningar

Du kan också välja att använda tidtagaruret direkt i tidrapporten.

Se en demonstration av hur tidregistrering med stoppur fungerar.

Senast uppdaterad 08 aug 2023