Allokerad/rapporterad tid

Introduktion

Rapporten visar en översikt av projekt med projektinfo, tidsplan över aktiviteter, samt allokerad/rapporterad tid per medarbetare.

Beskrivning

I rapporten visas projektinfo och projektsumma, samt projektets tidsplan med aktivitetsöversikt och arbete i både tid och värde. Den allokerade och rapporterade tiden på projektet visas och fördelas per medarbetare.

Rapporten är användbar för:

• Att fungera som ett samlat dokument, för att få överblick över projektets totalsumma och utveckling.
  • Att skrivas ut och ingå som dokumentation vid projektmöten.

Rapportvisning

• Välj önskat filter under Visning och tryck på Visa.
  • Härefter visas projektinfo, tidsplan och översikt av allokerad/rapporterad tid för det valda projektet.
  • Om du klickar på det rapporterade timantalet, visas en översikt av de rapporteringar som utgör den samlade rapporterade tiden.