Allokeret/registreret tid

Introduktion

Rapporten viser en oversigt over projekter med projektinfo, tidsplan over opgaver, samt allokeret/registreret tid pr. medarbejder.

Beskrivelse

I rapporten får du vist projektinfo og projekttotaler, samt projektets tidsplan med opgaveoversigt og arbejde i både tid og værdi. Den allokerede og registrerede tid på projektet bliver vist fordelt pr. medarbejder.

Rapporten kan især bruges til:

• At fungere som et samlet dokument, til at få overblik over projektets totaler og fremdrift.
  • At blive printet ud og indgå som dokumentation til projektmøder.

Rapportvisning

• Vælg de ønskede filtre under Visning og tryk på Vis.
  • Herefter får du vist projektinfo, tidsplan og oversigt over allokeret/registreret tid for det valgte projekt.
  • Hvis du klikker på de registrerede timer får du en oversigt over de registreringer der udgør den samlede registrerede tid.