Betalningsplan

Introduktion

Du hittar sidan via din personliga profil -> Mitt TimeLog-konto -> Betalningsplan.

Endast användare med tillgång till Mitt TimeLog-konto kan se denna information.
Du kan koppla Mitt TimeLog-konto till en behörighet i Systemadministration -> Medarbetare -> Behörighet- och rättighetsnivåer.

Beskrivning

Betalningsperiod

Du kan välja hur ofta ni vill faktureras. Det går att välja mellan:

• Månatligen (om ni betalar via kortbetalning)
  • Kvartalsvis
  • Årsvis

Om du köper till t.ex. licenser under innevarande period, kommer du ändå få en faktura för resterande period i er betalningsperiod. Ändringar av betalningsperiod träder inte ikraft förrän du får en faktura för hela ert abonnemang.

Betalningsmetod

Du kan välja att betala för ditt abonnemang med betalkort eller få en faktura skickad till dig.

Om du har valt betalkort kan du när som helst gå in på denna sida och redigera din kortinformation.

När du ändrar betalningssätt kommer det gälla direkt och den nya betalmetoden kommer användas vid ditt nästa köp eller abonnemangsbetalning.

Du kan när som helst se vilka ändringar som gjorts för ditt abonnemang åtgärdsloggen, som du hittar i menyn till vänster.