Tag det første skridt

Det første skridt til at begynde at bruge og opsætte interne processer i TimeLog er at funktionen til i rollestyringen på medarbejderne. Den finder du ved at navigere til Systemadministration -> Medarbejdere -> Rolle- og rettighedsstyring -> Rolle -> Område -> Konto og generelle indstillinger -> Rollens privilegier. Her skal du markere Procesfane og huske at markere, at medarbejderne kan oprette og redigere processer.slå

Derefter kan du og de medarbejdere, der har funktionen slået til, oprette processer ved at klikke på det lyserøde mappeikon til venstre i billedet, når du er logget ind i TimeLog. Her kan du trin for trin forklare en proces, fx hvordan I tidsregistrerer, eller hvordan jeres faktureringsproces er bygget op. Når du opretter en proces, skal du angive et navn og en beskrivelse. Herefter kan du markere, om den er for dig personligt, eller om det er en, som du vil dele med resten af organisationen (se Figur 2).

Du kan indsætte lige så mange trin du vil, og der er mulighed for at linke til sider i og uden for TimeLog (se Figur 3). Det er en god idé at tilføje en beskrivelse af, hvad man skal gøre i hvert trin. Fx er der et bestemt filter, man skal søge ud i en rapport, eller bruge nogle specifikke visningsmuligheder for at få de rette data?

Når du har oprettet en proces, ser du den i listen til venstre, og du starter processen ved at klikke på navnet. Det leder dig gennem trinene, og du afslutter processen ved at klikke på Stop proces (se Figur 4).

Sidst opdateret 19-02-2018