Hvad gør vi hos TimeLog?

Vi bruger procescenteret til generelle interne processer, og vi har fx oprettet en proces, der forklarer, hvordan den månedlige fakturering skal håndteres af vores projektledere (se Figur 5). Den består af fire trin, som sikrer, at vi får faktureret alle vores timer hver måned, og samtidig får faktureret korrekt første gang. Når vi klikker os igennem trinene, bliver vi også ledt ind til de rigtige sider, som vi skal bruge sammen med en forklaring til, hvad vi skal gøre.

På den måde er der ingen medarbejdere, som er i tvivl om, hvordan de skal gøre fakturaer klar til bogføring. Det gør det også nemmere for vores bogholder at håndtere faktureringen og den efterfølgende kvalitetssikring af, om noget er glemt.

Sidst opdateret 19-02-2018