Projektportefølje

Introduktion

Rapporten viser en oversigt over projektaktivitet og -status og opsummerer alle nøgletal pr. projekt.

Beskrivelse

I rapporten får du samlet virksomhedens projektaktiviteter i et skærmbillede, så du hurtigt kan få overblik over status på dine projekter.

Rapporten kan især bruges til:

• Løbende opfølgning på fremdriften af alle dine projekter.
  • At blive printet ud og indgå som dokumentation til ledelsesmøder.
  • Til eksport af projektdata til Excel.

Rapportvisning

• Vælg de ønskede filtre under Visning.
  • Under Visningsmuligheder kan du tilføje ekstra kolonner til din rapport.

Vælger du Markører under Visningsmuligheder, har du fire markører og kan for hver angive, hvornår de skal skifte til rød.

• Tidsplan: Angiver hvor mange dage slutdatoen må overskrides.
  • Milepæle: Angiver hvor mange dage milepælen må overskrides.
  • Timer: Angiver hvor mange procent de registrerede timer må overskride de allokerede.
  • Budget: Angiver hvor mange procent de registrerede timer må overskride de budgeterede.

Hvis én af markørerne er røde, vil den generelle markering til venstre i rapporten også være rød. Hvis alle er grønne, vil den generelle markering også være grøn.