Søg projekter

Beskrivelse

Når du kommer ind på siden, vises alle de projekter, som du er projektleder på med mindre, du har valgt at gemme et filter, som skal benyttes.

Filtrering

Øverst på siden i Filter vælger du de kriterier, som du vil søge efter. Ved siden af Vis-knappen er der en pil-ned funktion, som åbner muligheden for at gemme nuværende filter eller hente og køre tidligere gemte filtre. Du kan folde filteret sammen, så du får mere plads til visningen af projekterne.

Filteret er delt ind i to områder:

Søg projekter:

Her vælger du de kriterier, som du vil søge ud fra fx projektstatus, projektleder, afregningsmodel og kontraktstatus.

Visningsmuligheder:

Her vælger du andre parametre til at indsnævre din søgning. Disse er baseret på dine projektdata.

• Vis interne projekter: Den er som standard slået til
  • Vis alle kolonner: Her får du flere kolonner med i oversigten, så du kan se flere detaljer om projektet i oversigten
  • Vis kun projekter med tidsregistreringer de sidste 90 dage
  • Vis kun projekter med manglende bogføring

Projektlisten

I projektlisten får du vist dine søgeresultater og kan derfra:

• Klikke dig videre til et specifikt projekt
  • Få et overblik over din projektportefølje og budgetter
  • Skifte projektstatus og -stadie på et eller flere projekter på én gang
  • Slette et eller flere projekter

Klik dig ind på et projekt

Hvis du fører musen henover et projektnavn, -nummer eller et kundenavn, vil du kunne se et link ikon, som betyder, at du kan klikke på navnet/nummeret og få mulighed for at redigere data.

Du kan også klikke dig ind på et projekt ved enten at klikke på projektnummer eller -navnet eller ved blot at klikke på blyanten, som betyder Redigér projekt.

Overblik over din projektportefølje og budgetter

I de kolonner hvor du kan se små pile, kan du ændre sorteringen af dine projekter efter data i den enkelte kolonne.

I kolonnen Færdiggørelse kan du se, om du er gået over eller under dit timebudget på projekterne. For at kunne gøre brug af dette, skal der være angivet et overordnet budget på projektet under Projekttotaler inde på projektet. Bjælken under Færdiggørelse skifter farve alt efter hvor mange timer, der er brugt:

• Op til 80% = Grøn
  • Op til 100% = Gul
  • Over 100% = Rød
  • Afsluttet = Grå

Markerer du visningsmuligheden Vis alle kolonner, så vil du også kunne se følgende, hvis du har det aktiveret i systemadministrationen:

• Projektkategori
  • Sælger
  • Opgavebudget
  • Allokerede timer

Skift af projektstatus og -stadie

Du kan ændre projektstatus ved at klikke på ikonet helt til højre. Hvis projektet er aktivt, ser du en play-knap. Klikker du på knappen, så kommer der en liste med de forskellige projektstatusser, som du kan vælge imellem.

Ønsker du at ændre projektstatus og -stadie på et eller flere projekter, så markér dem helt til højre og gå op i Vælg handling og vælg, hvilken status eller hvilket stadie projektet(erne) skal ændres til og klik OK.

Slette projekter

Ønsker du at slette et eller flere projekter, så klik enten på skraldespanden eller markér dem helt til højre og gå op i Vælg handling og vælg Slet og klik OK.

Du kan ikke slette projekter, hvor der er registreringer på i form af tidsregistreringer, fakturaer/kreditnotaer eller udgifter.

Specielle bemærkninger

Det er muligt at gemme dine filtre, så du ikke manuelt behøver at indstille dit filter hver gang.

Klik på den lille pil ved siden af knappen Vis og vælg Gem dette filter. Herefter vil du altid kunne finde dit gemte filter, når du klikker på den lille pil.

Hvis du har et filter, som du ønsker skal være standard, kan du under Sideindstillinger (klik på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne) vælge, hvilket af dine gemte filtre, du vil benytte som standardfilter. Hvis du markerer Hent data automatisk, så vil data baseret på dette filter blive vist med det samme, når du kommer ind på siden.

Arbejd videre mens systemet opdaterer dine projekter

Det kan være, du har valgt at opdatere mange projekter, hvilket tager tid for systemet at opdatere. Du kan dog bare gå videre med dit arbejde i TimeLog, og så får du en notifikation vist, når alle dine opdateringer er håndteret, samt hvis der er enkelte projekter som det ikke har været muligt at opdatere.