Indekseringsoverblik

Introduktion

Her kan du læse om, hvordan du får et overblik over dine tidligere indekseringer via Projekter -> Indeksér timepriser.

Beskrivelse

Filter

Øverst i filteret har du mulighed for at tilpasse resultaterne i din visning.

Feltet til Seneste indeksering før kan hjælpe dig med at afgrænse din søgning og kun vise kunder, projekter, kontrakter eller udvalgte timepriser, som du har indekseret efter en bestemt dato.

Klik på Vis.

Ved siden af Vis-knappen er der en pil, som åbner muligheden for at gemme nuværende filter eller hente og køre tidligere gemte filtre. Du kan folde filteret sammen, så du får mere plads til visningen i resultatlisten.

Resultatliste

Her ser du resultatet af din søgning i filteret. Du får et overblik over dine indekseringer fordelt på:

• Kunde
  • Projekt
  • Kontrakt
  • Timepris

Ud for hver timepris kan du se:

• Hvem der har lavet indekseringen og hvornår
  • Den tidligere timepris
  • Indeksering i %
  • Den nuværende timepris

Du har mulighed for at eksportere visningen som tekst eller til Excel, så du kan arbejde videre med overblikket udenfor TimeLog.

• Hvornår du sidst har indekseret dine kunder
  • Hvordan du har indekseret dine kunder sidste gang
  • Om du har fået det hele med
  • Hvem der har indekseret kunderne og hvornår (fx hvis dine projektledere har ansvaret for indeksering)