Indeksering af prislister

Introduktion

Her kan du læse om, hvordan du indekserer prislister i TimeLog via Projekter -> Indeksér timepriser.

Beskrivelse

Vi anbefaler, at du starter med at indeksere dine standardprislister. Bemærk at standardtimepriser i de kundespecifikke prislister også bliver in. Hvis indekseringen ikke også skal slå igennem på din kundespecifikke prisliste, så skal du lave en særskilt indeksering via fanen Udvalgte timepriser.

Filter

Øverst i filteret har du mulighed for at tilpasse resultaterne i din visning.

Feltet Seneste indeksering før kan hjælpe dig med at afgrænse din søgning og kun vise de prislister, som du ikke har indekseret efter en bestemt dato.

Hvis du har flere prisgrupper på dine prislister, så skal du som minimum vælge en prisliste og en prisgruppe, inden du klikker på Vis.

Ved siden af Vis-knappen er der en pil, som åbner muligheden for at gemme nuværende filter eller hente og køre tidligere gemte filtre. Du kan folde filteret sammen, så du får mere plads til visningen i resultatlisten.

Resultatliste

Her ser du resultatet af din søgning i filteret, og du kan komme i gang med din indeksering. Når du vælger en kundespecifik prisliste, ser du:

• Kundespecifikke timepriser
  • Overskrevne kundespecifikke timepriser
  • Standard timepriser, som ikke er overskrevet af en kundespecifik prisliste

Når du vælger en timepris på en prisliste, så vælges den også nede på de specifikke resultater i din visning, så du altid kan se ændringerne slå igennem på de enkelte timepriser.

1. Indtast procentsatsen i feltet til højre for hver linje. Hvis alle skal indekseres med samme procentsats, kan du markere det over listen og indtaste i feltet Samme indeksering for alle øverst
  2. Vælg om timepriserne skal afrundes og hvor meget
  3. Vælg timepriser fra din standardprisliste og de kundespecifikke prislister, hvor dine standardtimepriser er i brug
  4. Når du har markeret felterne, har du stadig mulighed for at tilpasse de enkelte timepriser ved enten at ændre procentsatsen eller beløbet ud for hver enkelt timepris. Vær opmærksom på, hvor du sætter dine flueben:
    - Ud for projektet: Giver alle timepriser på projektet, uanset kontrakt, samme indeksering
    - Ud for kontrakten: Giver alle timepriser på kontrakten samme indeksering
    - Ud for timeprisen: Indekserer kun lige præcis den timepris
  5. Klik på Indeksér valgte i bunden
  6. Vælg om prislisten i systemadministrationen også skal opdateres med indekseringen
  7. Indtast Dato
  8. Klik på Gem

Du kan arbejde videre i systemet, mens TimeLog indekserer dine timepriser. Du kan se en oversigt over dine tidligere indekseringer i fanen Indekseringsoverblik .

Har du lavet en fejl? Du kan altid overskrive med en ny indeksering på samme dato og tilpasse dine timepriser.