Ændr fakturaoplysninger

Introduktion

Under Ændr fakturaoplysninger vælger du, hvem der skal modtage fakturaer fra os, samt hvilke kontaktoplysninger der skal være på fakturaerne.

Beskrivelse

Betalingsmåde

Du kan vælge at betale for dit abonnement med enten betalingskort eller ved at få tilsendt en faktura.

Har du valgt betalingskort, kan du altid gå ind på denne side og rette dine kortoplysninger.

Ændrer du betalingsmåde vil det slå igennem med det samme, og det vil være den betalingsmåde, som vil blive brugt ved næste tilkøb eller abonnementsbetaling.

Betalingsinterval

Du kan vælge hvor lang en periode, som I vil faktureres for ad gangen. Det er muligt at vælge mellem:

• Månedlig (hvis I betaler med betalingskort)
  • Kvartalsvis
  • Årlig

Du kan altid ændre jeres valg, som vil slå igennem ved næste abonnementsbetaling. Laver du et tilkøb af fx licenser i den indeværende abonnementsperiode, vil du stadig få en faktura for den resterende periode i jeres betalingsinterval. En ændring i betalingsinterval slår først igennem, når du får en faktura for jeres samlede abonnement.

Fakturamodtager

Her vælger du, hvem der skal modtage fakturaen. Det kan være en bruger i TimeLog eller en anden modtager, som ikke er oprettet i systemet, fx en specifik e-mail-adresse.

Det er muligt at indsætte flere modtagere CC ved brug af semikolon mellem de enkelte e-mail-adresser (der skal ikke være mellemrum mellem semikolon og e-mail-adresserne).

Virksomhedsoplysninger

Her angiver du kontaktoplysninger såsom adresse og evt. EAN .

Det er muligt at vælge, om fakturaen skal have oplyst din virksomhedsadresse, eller om den skal have en anden fakturaadresse.

Du kan altid ændre dine fakturaoplysninger, som vil træde i kraft fra næste faktura.

Specielle bemærkninger

Du vil altid kunne se hvem og hvornår, der er ændret på jeres fakturaoplysninger i jeres handlingslog. Du finder den i menuen til venstre.

Det er ikke muligt at ændre CVR-nr. selv. Har du brug for at ændre det, så kontakt accounting@timelog.dk.

Det er kun brugere med adgang til Min TimeLog-konto, som har adgang til at se disse oplysninger.

Du kan knytte Min TimeLog-konto til en rolle under Systemadministration -> Rolle- og rettighedsstyring.