Handlingslog

Introduktion

På siden Handlingslog får du overblik over, hvilke ændringer der har været på din konto.

Beskrivelse

På denne side kan du se, hvilken medarbejder der har foretaget ændringer på din kontoopsætning, samt hvornår det er sket.

Du kan se følgende handlinger:

• Ændring af din udgave af TimeLog
  • Ændring af fakturaoplysninger
  • Ændring af betalingsform
  • Køb / deaktivering af licenser
  • Aktivering / deaktivering / køb af tilkøbsmoduler
  • Skift af TimeLog-ansvarlig
  • Underskrift af aftaler, fx databehandleraftale og kontrakt

Det er muligt at bruge filtret til at indsnævre din søgning, hvis du leder efter en specifik ændring på jeres konto.

Specielle bemærkninger

Det er kun brugere med adgang til Min TimeLog-konto, som har adgang til at se disse oplysninger.

Du kan knytte Min TimeLog-konto til en rolle under Systemadministration -> Rolle- og rettighedsstyring.

Sidst opdateret 14 jul 2020