Virksomhedsoplysninger

Introduktion

Du finder siden via din personlige profil -> Min TimeLog-konto-> Virksomhedsoplysninger.

Det er kun brugere med adgang til Min TimeLog-konto, som har adgang til at se disse oplysninger.
Du kan knytte Min TimeLog-konto til en rolle under Systemadministration -> Medarbejdere -> Rolle- og rettighedsstyring.

Beskrivelse

Virksomhedsoplysninger

Her angiver du kontaktoplysninger såsom adresse og evt. EAN. Det er ikke muligt at ændre CVR-nr. eller land selv. Har du brug for at ændre det, så kontakt accounting@timelog.dk.

Fakturamodtager

Her vælger du, hvem der skal modtage fakturaen. Det kan være en bruger i TimeLog eller en anden modtager, som ikke er oprettet i systemet, fx en specifik e-mail-adresse.

Det er muligt at indsætte flere modtagere:

1. Klik på Tilføj fakturamodtager
  2. Indtast e-mail
  3. Klik på Gem

Du kan altid se alle ændringer ift. dit abonnement i handlingsloggen, som du finder i menuen til venstre.

Sidst opdateret 24 maj 2023