Reporting API

Introduktion

Vores Reporting API gør det muligt for dig at bygge dine egne rapporter med data fra TimeLog, fx i et dashboard. Du finder indstillingerne i Systemadministrationen -> Integrationer og API -> Reporting API-indstillinger.

Beskrivelse

API er en forkortelse for Application Programming Interface. Hvis du ikke har erfaring med udvikling og sammenkædning af systemer, så kan det være en udfordring helt at forstå, hvad et API faktisk er for noget. Derfor giver vi dig en kort beskrivelse af, hvad et API er.

Hvad er et API?

Et API er et kommunikationsværktøj, som gør det muligt for softwaresystemer at tale sammen. Det gør det muligt at sende data mellem systemer og opdatere i realtid, så du altid har de senest opdaterede data på tværs af systemerne.

Et par eksempler:

• Information fra TimeLog til dashboards i Power BI
  • Overførsel af fakturaer fra TimeLog til dit økonomisystem
  • Overførsel af løndata til lønbehandling i dit lønsystem
  • Opdatering af kontaktoplysninger fra din hjemmeside til dit CRM-system

Der er flere fordele ved at bruge et API, fx:

• Du sparer mange manuelle indtastninger, når data kan flyde frit mellem systemerne
  • Du får de korrekte data med løbende realtidsopdateringer
  • Det bliver hurtigere og nemmere for dine udviklere, at udvikle nye løsninger og forbinde systemerne i dit IT-landskab

Træk data ud fra TimeLog med Reporting API

For at trække data ud fra TimeLog, skal du lave en teknisk opsætning.

1. Opsæt et ID og et password i TimeLog, som du skal bruge til at få adgang sammen med Site Code og TimeLog-URL
  2. Tilpas URL’en i eksemplet nedenfor, så den matcher informationerne fra dit TimeLog. X skal erstattes med et tal og account name med det, du også logger ind med på TimeLog: https://app[X].timelog.com/[account name]/service.asmx
  3. Følg trinene, som vi har beskrevet på api.timelog.com. Det kan være, at du skal have hjælp fra din interne IT-administrator for at få det til at virke