Danløn

Introduktion

Du opsætter integrationen i systemadministrationen -> Integrationer & API -> Integrationer, så du kan overføre konfigurerede løndata til Danløn.

Beskrivelse

Integrationen til Danløn danner en lønfil, som du kan trække ud af TimeLog og importere i Danløn.

Danløn

Opsætning af forbindelse

For at komme i gang med at bruge integrationen skal du først klikke på Opret forbindelse, indtaste dit CVR-nr. og klikke på Aktivér. Så er du klar til at opsætte selve integrationen.

Vælg løndata til overførsel

Her vælger du hvilke data, som du gerne vil sende over til Danløn fra TimeLog, og så er du færdig med opsætningen.

Overfør godkendte løndata

Når denne indstilling er aktiveret, kan du kun overføre godkendte løndata til dit lønsystem. Dine medarbejderes registrerede løndata bliver vist i Overfør løndata-siden under Medarbejdere-menuen, og afkrydsningsfeltet ud for medarbejderen kan kun markeres, når alle data er godkendt af en leder.

Specielle bemærkninger

For at filen bliver dannet korrekt skal du aktivere Medarbejder-ID i systemadministrationen under Medarbejdere -> Opsætning af medarbejdermodul og herefter give hver medarbejder et ID. Det er en god idé at benytte samme ID, som medarbejderen har i Danløn.

Opdatér lønkoder

For at kunne sende medarbejdernes løndata korrekt til Danløn, skal jeres lønkoder i TimeLog opdateres med den tilhørende løntype i Danløn.

Du finder Danløns løntyper i Danløn via Lønberegning -> Indlæs fra fil. Klik på linket ”Indlæs fra fil” åbner en PDF med Danløns løntyper.

Sidst opdateret 01 jul 2020

Sådan kommer du i gang med Danløn-integrationen