Indsend timer til godkendelse

Introduktion

Når du har registreret dine timer under Tid, har du mulighed for at indsende dem til godkendelse.

Beskrivelse

Hvordan indsender jeg timer til godkendelse?

Du sender dine timer til godkendelse ved at klikke på knappen Indsend til godkendelse i timesedlen, hvorefter der åbnes et nyt vindue. Her vælger du hvilken periode, du gerne vil lukke. Det kan være en enkelt dag, en uge, en måned – det er helt op til dig og de processer, som I har i jeres virksomhed. Du har også mulighed for at knytte en kommentar til perioden, som din leder får at se i godkendelsesprocessen.

Opsæt regler for lukning af ugesedler

Som administrator kan du selv definere om der skal være regler ved lukning og indsendelse af ugesedlen. Se videoen her der guider dig til hvilke regler der kan give mening at bruge hos jer.