Godkendelsesstatus for perioden

Introduktion

Via lynet på timesedlen kan du få et overblik over godkendelsesstatus for den periode, som du ser registreringer for.

Beskrivelse

Når du klikker på Godkendelsesstatus for perioden får du et nyt vindue frem, hvor du kan:

• Indtaste en Periode øverst
  • Vælge Timegodkendelse eller Fravær
  • Klikke på Vis for at se oversigten eller Annullér for at lukke vinduet

Klik på Vis giver dig resultater i listen nedenunder. Her ser du øverst Kommentarer og handlinger, der viser hvem der har godkendt timerne og hvornår. Nederst ser du hvilke perioder, der Afventer godkendelse.

I begge sektioner får du det fulde overblik for hver indsendelse, du har lavet. Du ser både dine egne og godkenderens handlinger og kommentarer. Klik på uret for at se datoen for den udførte handling.