Skicka timmar för attestering

Introduktion

När du har rapporterat dina timmar under Tid kan du skicka in dem för attestering.

Beskrivning

Hur skickar jag in timmar för attestering?

Skicka in dina timmar för attestering genom att klicka på knappen Skicka in för attestering som öppnar ett nytt fönster. Här väljer du vilken period du vill avsluta. Det kan vara en dag, en vecka, en månad – det beror på dig och de rutiner som ni har i verksamheten. Du kan även skriva till en kommentar till perioden. Den kommer visas för din överordnade i attesteringsprocessen.