Ny justering af løntidskonto for en enkelt medarbejder

Introduktion

I lønadministrationen kan du justere en løntidskonto.

Beskrivelse

Øverst vælger du hvilken dato, justeringen skal gælde fra.

I tekstboksen Timer indtaster du det antal timer, som du gerne vil justere løntidskontoen med. Hvis du vil trække timer fra, skal du huske at sætte et minus (-) foran.

I kommentarfelterne kan du evt. tilføje en tekst, hvor du forklarer årsagen til justeringen. Det er en god hjælp for dig og din medarbejder, så I senere hen kan huske, hvorfor justeringen blev lavet. Kommentaren kan ses i den personlige løntidsspecifikationsrapport.

Til sidst trykker du på knappen Gem.

Specielle bemærkninger

Hvis du gerne vil lave den samme justering for flere medarbejdere på én gang, så kan du bruge handlingsmenuen oppe til højre i stedet.