Ny justering i medarbetares lönekonto

Introduktion

I Löneadministrationen kan du göra justeringar i arbetstidskontot.

Beskrivning

Överst väljer du vilket datum justeringen ska gälla från.

I textfältet Timmar lägger du till antal timmar som du vill justera lönekontot med. Om du vill ta bort timmar sätter du ett minustecken (-) framför.

I kommentarsfältet kan du ev. lägga till en text som förklarar orsaken till justeringen. Det kan vara till nytta både för dig och din medarbetare om ni i efterhand vill gå tillbaka och hitta information om varför justeringen gjordes. Kommentaren visas i den personliga lönetidsspecifikationsrapport.

Slutligen trycker du på knappen Spara.

Särskilda anteckningar

Om du vill göra samma justering för flera medarbetare på en gång kan du använda menyn längst upp till höger i stället.