Flyt saldo fra én løntidskonto til en anden

Introduktion

I lønadministrationen kan du flytte saldoen fra én løntidskonto til en anden.

Beskrivelse

Det kan fx være, at du har aftalt med din medarbejder, at overtid skal udbetales eller konverteres til ekstra ferie. Det kan du styre her.

Øverst vælger du hvilken løntidskonto, der skal flyttes til, samt hvilken dato flytningen skal gælde fra.

Hvis konti har samme saldoformater

I tekstboksen Timer eller Dage indtaster du det antal timer/dage, som du gerne vil flytte, og i tekstboksen Faktor bestemmer du, hvordan det totale antal timer/dage skal beregnes.

Et eksempel: Du har aftalt med din medarbejder, at 50 flextimer kan konverteres til 25 ferietimer. Her indtaster du 50 i feltet Timer og 0,5 i feltet Faktor, hvilket giver 25 timer i Total, som overføres til feriekontoen.

Hvis konti ikke har samme saldoformater

Hvis du flytter fra en konto, hvor formatet er timer, til en konto hvor formatet er dage, så skal du bestemme, hvor mange dage timerne skal konverteres til. Princippet er det samme, hvis du flytter fra en konto i dage til en konto i timer.

Et eksempel: Du har aftalt med din medarbejder, at 50 flextimer kan konverteres til 5 feriedage. Her indtaster du 50 i det første tekstfelt til timer og 5 i det andet tekstfelt til dage.

I kommentarfelterne kan du evt. tilføje en tekst, hvor du forklarer årsagen til, at timerne blev flyttet. Det er en god hjælp for dig og din medarbejder, så I senere hen kan huske, hvilken aftale I havde lavet.

Til sidst trykker du på knappen Gem.