Sök kontaktpersoner

Introduktion

Under Sök kontaktpersoner kan du göra en sökning bland alla kontaktpersoner i systemet.

Beskrivning

Under Sök kontaktpersoner kan du göra en sökning efter kontaktpersoner i kunddatabasen.

Rapportvisning

• Ange ett sökord.
  • Klicka på Fler sökalternativ om du vill lägga till fler filter på din sökning.

Du kan spara din sökning, så att du slipper att ange sökkriterierna varje gång.

Du kan söka på alle kontaktpersoner samtidigt. Skriv ett procenttecken i sökfältet och klicka på Visa. Då visas en lista med alla dina kontaktpersoner . Du kan exportera listan i flera format. Beroende på hur många kontaktpersoner du har kan det ta några minuter innan hela listan visas.

Om du vill segmentera din lista väljer du Fler sökalternativ.