Søg kontaktpersoner

Introduktion

Under Søg kontaktpersoner kan du lave en søgning blandt alle kontaktpersoner i systemet.

Beskrivelse

Under Søg kontaktpersoner kan du lave en søgning efter kontaktpersoner i kundedatabasen.

Rapportvisning

• Indtast et søgeord.
  • Klik på Flere søgemuligheder hvis du ønsker at tilføje yderligere filtre på din søgning.

Du kan gemme din søgning, så du ikke hver gang skal indtaste søgekriterierne.

Du kan søge på alle kontaktpersoner ved at skrive et procenttegn i søgefeltet og klikke på Vis. Herefter vises en liste med alle dine kontaktpersoner , og du har mulighed for at eksportere listen i flere formater. Alt efter hvor mange kontaktpersoner du har, kan det godt tage et par minutter før den fulde liste vises.

Ønsker du at segmentere din liste, kan du vælge Flere søgemuligheder.