Tripletex lønnintegrasjon (Norwegian)

Introduction

Lønnsintegrasjonen mellom TimeLog og Tripletex lønn er nært knyttet til den økonomiske delen og gir en sikker overføring av de ansattes registreringer på de tilknyttede fraværs- og lønnskodene.

Description

Denne integrasjonen har følgende fordeler:

• Sammenkobling av aktive medarbeidere
  • Kobling av fraværskoder
  • Kobling av lønnskoder
  • Lønnsdata overføres direkte til de ansatte Tripletex

Fra Tripletex til TimeLog funksjoner:

• Ansattnummer overføres ved tilknytning
  • Antallet på fraværskodene overføres ved tilknytning
  • Antallet på lønnskodene overføres ved tilknytning

Fra TimeLog til Tripletex funksjoner:

• Godkjenning av tidsregistrering og ansattes utgifter
  • Overføring av fraværsregistreringer
  • Overføring av lønnsdata (f.eks. betaling av overtid)
  • Overføring av dietter
  • Overføring av kjøreoppgjør
  • Overføring av ansattes betalte utgifter
  • Overføring av tidsregistrering på prosjekter

Legg til Tripletex-integrasjon

Vær oppmerksom på at for å lage integrasjonen må Integrasjoner (API 2.0) være aktivert i din Tripletex-installasjon, og du må være superbruker i Tripletex for å kunne opprette forbindelsen mellom TimeLog og Tripletex.

Når tilkoblingen er etablert, vises en hake ved siden av Tilkobling etablert, og du får nå muligheten til å utføre integrasjonskonfigurasjon.

Sjekk innstillingene dine i Tripletex

For å sikre best mulig overføring av lønnsdata fra TimeLog til Tripletex, må du sjekke/oppdatere ulike områder i din Tripletex-installasjon. Du finner en beskrivelse av de ulike områdene i dokumentet Nødvendig Tripletex-konfigurasjon

Trinn 1 – Oppsett

I denne delen velger du hvilke data som skal overføres til Tripletex og ser status på integrasjonen. Integrasjonen kan bare aktiveres når du har fullført alle tre konfigurasjonsseksjonene.

Alternativt oppsett

Aktiver Overfør kun godkjente tidsregistreringer og utgifter hvis bare godkjente tidsregistreringer og utgifter kan overføres til Tripletex. Denne funksjonen er bare aktiv hvis Godkjenningsprosesser på tid og utgifter modulen er aktiv og godkjenning av ukesedler eller Godkjenning av innkjøp/utlegg er aktivert i systemadministrasjonen.

Velg hvilke data som skal eksporteres

• Lønnsspesifikasjon: Overfører tiden registrert på lønnskoder, f.eks. betaling av overtid
  • Fravær: Overfører tiden registrert på fraværskoder, f.eks. ferie
  • Kost: Overfører beløpet på de registrerte reiseregningene
  • Kjøring, km: Overfører de registrerte kjørelengdeberegningene
  • Prosjekttid: Overfører tiden registrert på prosjekter
    • For alle medarbeidere: Overfører alle ansattes tidsregistreringer på prosjekter.
    • For valgte lønnsgrupper: Klikk i feltet og velg lønnsgruppene som skal ha overført tidsregistrering.

Klikk på Neste for å gå til neste trinn i integrasjonsoppsettet.

Trinn 2 – Koble ansatte

I denne delen skal du knytte de aktive TimeLog-medarbeiderne til de ansatte i Tripletex.

Filteret over listen er satt til Vis alle ansatte første gang du går inn på siden, og etterpå vil systemet vise de tilknyttede ansatte.

• Vis alle ansatte: Viser alle ansatte som er aktive i TimeLog.
  • Vis tilknyttede ansatte: Viser de ansatte som har vært knyttet til Tripletex-ansatte.
  • Vis ikke- koblede ansatte: Viser TimeLog-ansatte som ikke har vært knyttet til Tripletex-ansatte.
  • Vis ignorerte ansatte: Viser TimeLog-ansatte som du tidligere har merket som ignorert, da de ikke skal kobles samme

Første gang du gjør oppsettet, ser integrasjonen automatisk etter matchende ansatte fra Tripletex med samme navn og ansattnummer (ID) og foreslår dem i Status-kolonnen.

• Match, ikke koblet: Integrasjonen ser etter samsvar på navn og ansattnummer (ID)
  • Ingen match: Integrasjonen finner ikke samsvar mellom navn og ansattnummer (ID)
  • Sammenkoblet: Ansatte som er knyttet

Koble til, Match, ikke-koblede ansatte

Kryss av i boksen til høyre for den ansattes navn.

Velg Lenke under Velg handling og klikk OK. Du kan også klikke direkte på statusteksten.

Den ansatte er nå koblet og har status Sammenkjedet. Ved kobling legges Tripletex ansattnummer til TimeLog-brukeren.

Koble til, Ingen match ansatte

Velg et ansattnavn i Tripletex-kolonnen, velg Lenk -handlingen og klikk OK.

Den ansatte er nå koblet og har status Sammenkjedet. Ved kobling legges Tripletex ansattnummer til TimeLog-brukeren.

Ignorer TimeLog-ansatte

Dersom en TimeLog-ansatt ikke skal få overført registreringer til Tripletex, merk av i boksen og velg Ignorer medarbeider-handlingen og klikk OK.

Arbeidstaker vil da ikke inkluderes i lønnsoverføringen. Den ansatte kan deretter bli funnet ved å endre tabellvisningen til Vis ignorerte ansatte. Den ansatte kan tilknyttes på et senere tidspunkt, som beskrevet i Koble til, Ingen match ansatte.

Du har også muligheten til å koble fra og ignorere ansatte ved å merke av i boksen, velge ønsket handling og klikke OK.

Når du har håndtert alle aktive TimeLog-ansatte, klikker du Neste for å gå til neste trinn i oppsett av integrasjonen.

I denne konfigurasjonsdelen kobler du TimeLog fraværs- og lønnskoder med Tripletex lønnsarter. Kun TimeLog fravær og lønnskoder som har avkryssingsboksen Ta med i eksport til lønnssystem vises i TimeLog-kolonnen. Dietter, kilometer og prosjekttid er inkludert i tabellen hvis aktivert i Oppsett-delen.

Første gang du utfører oppsettet er filteret satt til Vis alle koder og Tripletex-kolonnen viser Velg lønnskode og status Ingen match. Du har følgende filteralternativer for tabellen.

• Vis alle koder: Viser alle koblede og ikke-koblede TimeLog-koder.
  • Vis koblede koder: Viser alle koblede TimeLog-koder.
  • Vis ikke-koblede koder: Viser TimeLog-koder som ikke er koblet

Velg Tripletex-koden som TimeLog-kodens registreringer skal overføres til, velg handlingen Lenke, og klikk OK. Statusen endres til Sammenkoblet, og Tripletex-koden legges til TimeLog-koden. Medarbeiderregistreringene kan nå overføres til Tripletex.

Koden for ansattbetalte utgifter er angitt i integrasjonen og vises derfor ikke i tabellen.

Tilknyttede koder avbrytes ved å merke av i avmerkingsboksen helt til høyre, velge handlingen Fjern kobling og klikke OK. Statusen endres til Match, ikke koblet, og du kan velge en annen Tripletex-lønnsart for koblingen. Du kan også klikke på statusteksten for å endre statusen.

Når du har håndtert alle aktive TimeLog-lønnskoder, klikker du på Aktiver for å aktivere integrasjonen, og integrasjonen er klar til å overføre data til Tripletex.

Last updated 19 Jun 2024