Sammensæt ressourcegruppen

Dette trin er ikke nødvendigt, hvis du på projektets Indstillinger-faneblad har valgt, at tidsregistrering er tilladt alle medarbejdere (generelt projekt) eller for alle i afdelingen (hvis I benytter TimeLog Departments). Har du på projektets Indstillinger-faneblad valgt, at tidsregistrering kun er tilladt for allokerede medarbejdere, er dette trin heller ikke nødvendigt. Det kan udføres for at gøre den direkte allokering af medarbejdere lettere og hurtigere, idet du ved den direkte allokering som udgangspunkt søger blandt ressourcegruppens medlemmer.

På fanebladet Ressourcegruppe udvælges de medarbejdere, som skal være med i ressourcegruppen. Først klikkes på Tilføj ressourcer. Herefter kan der søges efter medarbejdere vha. valglister og fritekstsøgning.

Medarbejderne i listen over medarbejdere, der matcher søgekriterierne, foreslås tilknyttet med en timepris, der afhænger af projektets timepris-indstilling (se afsnit 3.2 Pris-hierarki).

Ønsker du, at visse ressourcers timepris skal være anderledes end den foreslåede, kan du ændre den ud for medarbejderen, inden du klikker på Tilføj. Er der kun én medarbejder, der matcher de opstillede søgekriterier, kan medarbejderen desuden tilføjes til ressourcegruppen ved at trykke på Enter, når du står i fritekstsøgefeltet.

Når alle de ønskede ressourcer er tilføjet, klikkes på Fortryd for at vende tilbage til listen over ressourcegruppemedlemmer.

Sidst opdateret 19-02-2018