Direkte allokering

Hvis der i projektets indstillinger er angivet, at tidsregistrering kun er for allokerede medarbejdere, skal der allokeres medarbejdere direkte til alle de faser, der skal registreres tid på – også selv om du har sammensat en ressourcegruppe. Har du sammensat en ressourcegruppe, bliver den direkte allokering dog lettere og hurtigere, eftersom du kan vælge kun at søge blandt ressourcegruppens medlemmer frem for alle medarbejdere – og der foreslås timepriser baseret på ressourcegruppens opsætning.

På fanebladet Projektplan (DKK) eller Projektplan (t.) åbnes genvejsmenuen for den fase, som der aktuelt skal allokeres medarbejdere til, og der vælges Tilføj ressourcer.

Herefter søges der efter de medarbejdere, som skal tilknyttes fasen. Søgningen er som udgangspunkt begrænset til at søge blandt ressourcegruppens medlemmer, og det er muligt at søge blandt alle medarbejdere eller medarbejdere i en bestemt afdeling (med tilkøbsmodulet TimeLog Departments) ved at ændre indstillingen i feltet Fra.

For hver medarbejder, som skal allokeres, angives det antal timer, medarbejderen skal allokeres til fasen samt den relevante timepris.

Medarbejderne foreslås tilknyttet med en timepris efter den prisafledningsmetode, der er beskrevet i afsnit 3.2 Pris-hierarki.

Sidst opdateret 19-02-2018