Projekttyper

Introduktion

Lav opsætningen af jeres projekttyper i systemadministrationen under Projekter -> Projekttyper.

Beskrivelse

Projekttyper bruges til at lave nem rapportering på forskellige dele af forretningen. Det kan fx være en inddeling ud fra virksomhedens strategiske indsatsområder eller kundesegmenter.

Projekttyper

Øverst på siden bestemmer du, om projekttyper skal aktiveres og om brugen af dem skal være påkrævet.

I filteret kan du vælge at få vist aktive, inaktive eller alle projekttyper. Klik på Vis for at opdatere listen.

I listen ser du de projekttyper, som er tilgængelige for projektlederne ved projektoprettelse. Du kan klikke på en type for at ændre navn, samt angive om den er aktiv eller inaktiv.

Ved at bruge Vælg handling til højre, kan du vælge om en eller flere projekttyper skal slettes, aktiveres eller deaktiveres.

Opret ny projekttype

• Klik på Ny projekttype
  • Giv projekttypen et navn