Projektplaner

Introduktion

Rapporten viser de vigtigste generelle oplysninger på projektet, bl.a. hvem der er projektleder, tidsplaner for de forskellige projektopgaver og det samlede tidsbudget og tidsforbrug.

Beskrivelse

Visningsvalg

• Vælg det ønskede Projekt fra valglisten. Listen viser kun de projekter, som du er allokeret til.
  • Markèr den ønskede VisningsmulighedTabel lister projektopgaverne i tabelformat og Gantt-kortet viser projektopgaverne grafisk.
  • Klik på knappen Vis for at fremstille rapporten med den ønskede visning.
  • Rapporten viser det valgte projekts hovedoplysninger og projektopgaver.
  • Du kan klikke på alle tal i kolonnen Reg., for at vise alle tidsregistreringer på opgaven.
  • Ved valg af Gantt-kort under Visningsmuligheder, vises projektets hovedoplysninger og projektopgaverne som en grafisk præsentation af opgaveperioden.
  • Den røde tunge indikerer, at der er registreret mere tid end der er allokeret på opgaven.
  • Placeres musen ovenpå en opgave, viser pop-up vinduet opgavenavn, periode, WBS nr. og medarbejder initialer for den/de medarbejdere der har registreret projekt tid.
  • Benyt pilene i højre hjørne til at zoome ind og ud i den grafiske visning flytte den grafiske visning tilbage eller frem i tiden.