Pivot-rapport

Introduktion

Denne rapport anvendes til at lave udtræk af registreringer med forskellig periodisering og grupperinger.

Beskrivelse

I rapporten får du vist et udtræk af data.

Rapportvisning

• Vælg de ønskede filtre under Visning.
  • Gruppering vælger du hvad dine data skal grupperes efter.
  • Under Visningstype kan du vælge om data skal vises som en tabel eller et diagram.
  • Vælger du Tabel:
    • Under Vis kan du vælge, hvilke data du ønsker vist i rapporten.
    • Periodisering vælges den periodisering du ønsker. Vælges ingen, ses data kun som en total for den valgte periode.
  • Vælger du Diagram:
    • Vælg under Visningstype, hvilken type diagram du ønsker.
    • Under Visningsmuligheder vælger du om data skal vises som timer eller procent.

Specielle bemærkninger

Hvis du vælger at få vist data som et diagram, kan du klikke på diagrammet og få en detaljeret oversigt over de registreringer, den del du har klikket på indeholder.