Fuld projektrapport

Introduktion

Rapporten viser alle data for det valgte projekt.  Herunder dækningsgrad, færdiggørelsesgrad, projekttotaler, projektplan i timer og kroner, Gantt-kort m.m.

Beskrivelse

I rapporten får du præsenteret alle relevante projektdata i et lækkert, grafisk interface, som kan eksporteres til fx Word eller Excel. Selve rapporten indeholder ALLE data på projektet, herunder dækningsgrad, færdiggørelsesgrad, projekttotaler, projektplan i timer og kroner, Gantt-kort m.m.

Rapporten kan især bruges til:

• At fungere som et samlet dokument, hvor alle projektets nøgletal kan aflæses.
  • At blive printet ud og indgå som dokumentation til projektmøder.
  • Til eksport af projektdata til Excel.
  • Til at printe/eksportere Gantt-kort, evt. til andre formål.

Rapportvisning

• Vælg de ønskede filtre i Projektstatus, Afdeling og Projektleder.
  • Vælg det projekt du ønsker at danne rapport over fra valglisten.
  • Under Visningsmuligheder vælger du, hvor meget du ønsker at se i rapporten. KPI'er, Gantt-kort, fakturaer m.m.
  • Du har mulighed for at vælge om du vil se data i projekt- eller systemvaluta.
  • Selve rapporten er delt op i flere sektioner:
    • Fuld projektrapport
      • Viser nøgletal og KPI for projektet, hvis 'Vis KPI'er' er markeret.
    • Information om projektet
      • Viser detaljer og projekttotaler for projektet.
    • Projektplan - Timer
      • Viser projektplanen med budgeteret, allokeret og registreret tid.
    • Gantt-kort
      • Viser et Gantt-kort over projektet, hvis 'Vis Gantt-kort er markeret.