Komplett projektrapport

Introduktion

Rapporten visar alla data för det valda projektet. Här ingår täckningsgrad, slutförandegrad, projektsumma, projektplan i timmar och kronor, Gantt-kort m.m.

Beskrivning

I rapporten presenteras alla relevanta projektdata i ett snyggt, grafiskt gränssnitt, som går att exportera, till t.ex. Word eller Excel. Rapporten innehåller ALLA uppgifter om projektet, inklusive täckningsgrad, slutförandegrad, projektsumma, projektplan i timmar och kronor, Gantt-kort, m.m.

Rapporten är användbar för:

• Att fungera som ett samlat dokument, där alla projektets nyckeltal kan avläsas.
  • Att skrivas ut och ingå som dokumentation vid projektmöten.
  • För export av projektdata till Excel.
  • För att skriva ut/exportera Gantt-kort, ev. för andra syften.

Rapportvisning

• Välj önskat filter i Projektstatus, Avdelning och Projektledare.
  • Välj det projekt där du vill skapa rapporten i valmenyn.
  • Under Visningsalternativ väljer du, hur mycket du vill se i rapporten. KPI:er, Gantt-kort, fakturor m.m.
  • Du har möjlighet att välja om du vill se data i projekt- eller systemvaluta.
  • Själva rapporten är uppdelad i flera sektioner:
    • Fullständig projektrapport
      • Visar nyckeltal och KPI för projektet, om ”Visa KPI:er” har markerats.
    • Information om projektet
      • Visar detaljer och projektsumma för projektet.
    • Projektplan - Timmar
      • Visar projektplanen med budgeterad, allokerad och rapporterad tid.
    • Gantt-kort
      • Visar ett Gantt-kort över projektet, om ”Visa Gantt-kort” har markerats.