Fakturalinjeeksport

Introduktion

Fakturalinjeeksporten bruges til at eksportere fakturalinjer fra TimeLog til en csv-fil, så du kan importere dem i dit økonomisystem.

Beskrivelse

Brug fakturalinjeeksporten til at trække dine fakturalinjer ud af TimeLog så du kan importere dem i dit økonomisystem.

Rapportvisning

• Vælg en standardperiode eller angiv et datointerval under Eksportperiode.
  • Udfyld Transaktions-id med nummeret på en tidligere udført fakturalinjeeksport. Dette er kun relevant, hvis Gentag tidligere udført fakturalinjeeksport er markeret.
  • Under Eksportmuligheder vælger du, hvilken type eksport du vil foretage.